Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Avocado presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

22,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 100ml (sticla)

Obtinere : prin centrifugarea amestecului de apa calduta cu pulpa proaspata de avocado, se separa apa de uleiul virgin. Materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

Este un ulei 100% natural, extra virgin si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun chimic.

Identificare : este un lichid gros uleios, cu o culoare galben spre verde inchis, si cu un miros dulce si foarte placut de avocado.

Uleiul de avocado presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Avocado - fructul arborelui de avocado, cu denumirea sa in latina “Persea gratissima” , este originar din America de Nord, mai exact din Mexic. Pulpa acestui fruct a fost folosita de sute de ani, incepand cu aztecii, pentru protejarea pielii de vantul uscat. Se pasa efectiv pulpa fructului si se intindea pe piele. Fructul de avocado este foarte bogat in Vitaminele E, C, betacaroten, potasiu si acid folic. El este indicat persoanelor care sufera de afectiuni cardio-vasculare, artroza.

Deasemenea, consumul de avocado in stare cruda este benefic si indicat persoanelor care au probleme cu ochii.

Folosit in alimentatie, acest ulei va poate satisface toate fanteziile culinare. Este un ulei cu punt de fum la temperatura mare, dar e de preferat sa-l folosim in stare cruda, pentru a putea beneficia din plin de toate proprietatile sale. Se poate folosi la sosuri, maioneze, salate de cruditati si multe preparate care au nevoie de un gust dulce de avocado proaspat.

Alte componente active din Uleiul de Avocado : steroli (au actiune cicatrizanta si reparatorie pentru piele), Tocoferoli - vitamina E si tocotrienoli (antioxidanti naturali), carotenoide (inclusiv beta-caroten), fitosteroli (au rol de imbunatatire a functiei de bariera a pielii, amelioreaza microcirculatia si intarzie imbatranirea pielii. Deasemenea, protejeaza si impotriva radiatiilor U.V.)

Proprietati :

- reface elasticitatea si starea de confort la nivelul pielii

- protejeaza si catifeleaza

- regenereaza, restructureaza si actioneaza impotriva imbatranirii pielii

- protejeaza piele in profunzime de actiunile agresive ale factorilor externi agresivi (vant, ger, etc.)

- cicatrizante si calmante, cu efecte pozitive in caz de vergeturi

- infrumuseteaza si reda stralucirea si vigoarea firului de par

- stimuleaza si favorizeaza cresterea parului

 

Indicatii :

- pentru piele deshidratata, devitalizata, uscata

- pentru ten matur

- piele crapata si descuamata

- pentru ten sensibil, se poate folosi si in zona gatului si ochilor (se va testa oricum pe o zona mica inainte)

- pentru vergeturi si cicatrici diverse (in combinatie cu unt de shea, ulei din germeni de grau, ulei de macese)

- pentru par uscat

- pentru persoanele care sufera de caderea parului in exces

 

Se poate folosi in stare pura, ca ulei de masaj, dar pentru o penetrare mai buna a pielii se va combina cu alte uleiuri vegetale preferate. Este un ingredient valoros daca ne preparam singuri produse cosmetice in casa (creme hidratante diverse, chiar sapun de casa)

Pentru par, se foloseste ca masca hidratanta, se aplica pe toata lungimea firului de la radacina si se acopera cu un prosop pentru 1-3 ore inainte de spalare.

 

Caracteristici nutritionale ulei de avocado : 100 gr
Valoare energetica : 872 kcal/3650 KJ
Proteine : 0
Glucide : 0
Fibre : 0
Sodiu : 0
Lipide : 92 gr
- acizi grasi saturati : 13 gr
- acizi grasi nesaturati 80 gr
                     din care Omega 9
64 gr
- Vitamina E
20 mg

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter