Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Canepa presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 37,90 RON

Pret redus: 35,80 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 500 ml (sticla)

Ambalaj economic

Obtinere : prin presarea la rece a semintelor de canepa.

Este un ulei 100% Natural, extra virgin si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos chimic sau aport termic.

Identificare : este un lichid uleios, culoare verde smarald cu tenta maronie , miros de iarba proaspata, patrunde usor in piele

Uleiul din seminte de Canepa presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Canepa - planta folosita de secole, pentru semintele sale, in principal pentru proprietatile lor terapeutice si anestezice. In Europa, canepa (cu denumirea ei stiintifica Cannabis sativa) a fost folosita pana la inceputul sec. XX impotriva ciumei, reumatismului, durerilor articulare si pentru tratarea unor tulburari mintale. Semintele de canepa reprezinta o "bijuterie" nutritionala, bogate in acizi grasi nesaturati Omega 3, 6 si 9. Raportul dintre acidul linoleic (Ω 6) si acidul linolenic (Ω 3) este optim - 3 : 1

Pentru uz intern (se recomanda consumul a 1-2 linguri / zi, in plus fata de un regim alimentar variat si sanatos) :

- scade nivelul trigliceridelor, regleaza tensiunea arteriala

- regleaza nivelul colesterolului in sange, favorizeaza cresterea nivelului colesterolului bun (HDL)

- remediu naturist pentru anumite afectiuni respiratorii

- aportul optim de acizi grasi esentiali Omega 3 si 6, conduc la o dezvoltare armonioasa si normala a creierului (benefic in special la copii)

- creste imunitatea organismului

- extrem de benefic pentru mentinerea in stare de "echilibru" a sistemului nervos

- util in cazuri de scleroza multipla si in alte afectiuni neurologice

- amelioreaza simptomele menopauzei si pre-menstruale

- trateaza artrita reumatoida

- se amelioreaza complicatiile cauzate de diabetul zaharat

- sunt incetinite evolutiile in sens negativ pentru multe forme de cancer - este impiedicata dezvoltarea si inmultirea celulelor canceroase

Avand un gust placut, uleiul din seminte de canepa este in ultimul timp destul de mult folosit si in bucatarie, evident in stare cruda (nu se va folosi la prajit). Da o aroma aparte salatelor de cruditati de orice fel sau alaturi de legume gratinate, piureuri diverse, etc.

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati : Acid linoleic (Omega 6) - aprox. 55 %, Acid linolenic (Omega 3) - 16 %ulei de canepa

- acizi grasi mononesaturati : Acid oleic (Omega 9) - 14%

- acizi grasi saturati : Acid palmitic 6 %, Acid stearic - 3%

Mai contine : vitaminele A, B1, B3, B4, B6 si E

Proprietati pentru utilizarea in scop cosmetic :

- anti-age, regenerare, revitalizare asupra pielii

- calmeaza roseata si iritatiile pielii

- hipoalergenic

- unul dintre cele mai eficiente uleiuri in lupta impotriva radicalilor liberi responsabili pentru imbatranirea pielii

- non-comedogenic, nu conduce la formarea de comedoane (puncte negre si cosuri)

- emolient, protejeaza pielea de deshidratare

- patrunde foarte bine si nu lasa nicio urma grasa la suprafata pielii

- ajuta la mentinerea elasticitatii si supletii pielii

- activeaza microcirculatia sangvina la nivelul pielii

- hraneste si netezeste firul de par

- ajuta la volum si elasticitate pentru par

Indicatii :

- ten matur, ridat

- piele iritata, sensibila

- ten cuperozic

- par uscat si fragil

- par cret, greu de pieptanat

- scalp iritat

- pentru masaj corporal, alaturi de uleiuri esentiale

- pentru maini si picioare crapate, uscate

- un foarte bun after-shave natural

- tratamentul unghiilor fragile

Se poate folosi in stare pura (pe fata, corp, maini si picioare) sau in combinatii cu uleiuri esentiale preferate sau alte uleiuri vegetale. Se poate folosi si ca ingredient in produse cosmetice preparate in casa. Avand in vedere faptul ca acest ulei oxideaza foarte repede, recomandam adaugarea unui supliment de Vitamina E - antioxidant natural. Se poate folosi drept crema de zi sau noapte, utilizat si ca baza de machiaj.

Pentru par, se utilizeaza ca o masca, se intinde bine pe toata lungimea firului de par, se maseaza foarte bine si pielea capului si se infasoara in prosop pentru 1-2 ore inainte de spalarea pe cap. De preferat ar fi sa se lase pe toata durata noptii.

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de 15 - 20 °C. 

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter