Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de catina presat la rece, 50 ml (ambalaj sticla )

Disponibilitate: Stoc epuizat

31,90 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 50 ml (sticla)


Produs utilizat cu SUCCES la propriul copil in varsta de 3 ani (administrare 3ml/zi dar si pentru utilizare pe piele)

Identificare : Uleiul din fructe de catina presat la rece are o culoare galben-portocaliu, are un aspect limpede uleios si este foarte rezistent la oxidare.

Uleiul 100% natural de catina presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, este obtinut prin procedee mecanice din fructe de catina de cea mai buna calitate. 

La fabricarea acestui ulei, nu s-au utilizat solventi, substante chimice sau tratamente termice.

Medicii tibetani folosesc de mii de ani catina pentru a trata unele afectiuni ale pielii , afectiuni digestive si tulburari circulatorii , boli pulmonare si menstruatie dureroasa. 

Recomandari si beneficii pentru sanatate ( 1/2 -1 lingurita / zi in plus fata de un regim alimentar adecvat) :
- reduce depunerea de colesterol de pe artere
- 5 ml de ulei de catina pe zi reechilibreaza compozitia pielii la persoanele cu dermatita atopica
- combate oboseala,
- combate gripa si raceala
- are efecte benefice impotriva diareei, urticariei si starilor alergice
- are un efect pozitiv impotriva lipsei poftei de mancare
- combate anemia, astenia şi chiar stresul
- ulcere gastrice si duodenale
- probleme pulmonare
- boli cardio-vasculare si coronariene
- eroziunea colului uterin
- afectiuni bucale, faringita, raguseli

 

Recomandari pentru uz extern si in scop cosmetic:

Calmeaza pielea iritata, stimuleaza mecanismele de reparare a pielii mai ales in caz de arsuri, netezeste si catifeleaza pielea. Continutul de Vitamina A, ii da si proprietatea de protectie impotriva razelor U.V. dar ii confera si capacitatea de reinoire celulara.

Uleiul de catina este un excelent antioxidant si are efect de antiimbatranire, datorita nivelului mare de de vitamina E.


Pe piele se poate folosi in stare pura, in amestec cu uleiuri esentiale (lavandina, rozmarin, citronella), in combinatie cu alte uleiuri vegetale (cu ulei de argan, caise sau migdale), dar este extrem de util in fabricarea in casa a cremelor si balsamurilor cosmetice naturale. Este rapid absorbit  si nu lasa urme grase pe piele.

Indicatii :
- ten matur, cu riduri, lipsit de elasticitate si tonus
- pentru arsuri minore, rani si cicatrici, piele crapata
- piele expusa la soare
- ingrijirea parului, efect antimatreata (folosit ca atare sau in compozitia sampoanelor)
- intarirea unghiilor

Se va pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura, cu temperatura de maxim 20 °C. Dupa deschidere, se va pastra la frigider. 

Datorită prezentei mai multor pigmenti, uleiul de catina este foarte colorat. Poate pata hainele. Manipulati cu grija.

Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter