Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de cocos pentru gatit, 1L (punga)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

27,90 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 1L (punga)

Ulei natural 100% din nuca de cocos, filtrat, special conceput pentru copt si gatit.

Este excelent pentru prajit si rezista fara probleme pana la 192 °C.

Uleiul dupa ce a fost extras prin presare la rece, a fost purificat si filtrat, obtinandu-se astfel un ulei curat si fara miros.

Este recomandat celor care adopta sau vor sa adopte un stil de viata sanatos si care nu stiu cu ce sa inlocuiasca uleiul rafinat de floarea soarelui din bucatarie.

Se poate folosi si de catre diabetici, acest ulei hranind celulele in absenta insulinei.

Datorita continutului de aproximativ 50% acid lauric (asemanator celui care se gaseste in laptele matern), are si efect antibacterian si este benefic pentru sistemul nostru imunitar.

Rezistenta la temperaturi inalte, fara a-si modifica proprietatile, este data de continutul de aproximativ 92% acizi grasi saturati (uleiul nu se altereaza in timpul procesului de prelucrare termica).

Acest ulei este o molecula stabila, fiind astfel de 12 ori mai rezistent la oxidare in comparatie cu uleiul de rapita sau uleiul de in.

Nu contine: conservanti , hidrogenati si colesterol.

Uleiul de cocos se solidifica la temperaturi mai mici de 24 °C.

Se recomanda folosirea si la salate de cruditati, dar datorita faptului ca se solidifica la rece il putem combina 50% cu ulei de masline extravirgin.

 

Chiar daca este conceput pentru alimentatie, aceasta varianta de ulei de cocos este foarte bun si pentru piele, avand acelasi efect precum variantele de ulei din nuca de cocos special cu destinatie cosmetica. Datorita structurii sale moleculare, este usor absorbit in piele si nu lasa urme grase.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile vegetale.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter