Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de cocos presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

Disponibilitate: In stoc

21,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 250 ml (sticla)

Ulei de cocos virgin - presat la rece.

Identificare : lichid uleios fluid clar sau solid la temperaturi mai mici de 23-24 °C.

Mirosul este dulce, specific de nuca de cocos.

Este un ulei natural, nerafinat, nedezodorizat si obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Provenienta: SRI LANKA.

Livrarea produselor catre dumneavoastra se face direct din depozitul producatorului, astfel este garantata calitatea, prospetimea si rapiditatea in livrare.

Acest ulei este foarte apreciat in special pentru proprietatile sale de hidratare si calmare a pielii.

Pentru sanatatea organismului, uleiul de cocos presat la rece are efecte pozitive pentru :

- diabet de tip 1 si 2

- boli de inima

- oboseala cronica

- boala Alzheimer

- sindromul intestinului iritabil

- boli tiroidiene

- stimulare sistem imunitar

- Boala Crohn.

Uleiul din nuca de cocos este foarte bogat in acizi grasi saturati, numiti trigliceride cu lant mediu. Aceste grasimi, lucreaza diferit si nu au efecte negative asupra organismului precum alte grasimi saturate provenite din alte surse.

Acest ulei nu contine colesterol.

Consumat cu moderatie, este indicat si femeilor gravide sau care alapteaza.

Are efecte benefice si in curele de slabire.

Consumul regulat si moderat de ulei de cocos in alimentatie, este corelat cu cresterea nivelului de lipoproteine cu densitate mare (HDL sau colesterol "bun") si nu duce la cresterea lipoproteinelor cu densitate mică (LDL sau colesterol "rau").

Compozitia in acizi grasi saturati : acid lauric (aproximativ 50%), acid miristic (aproximativ 19%), acid palmitic (aproximativ 7%), acid caprilic (8%), acid capric (6%)

Acidul lauric : este un acid gras (grasime) saturat, cu afinitati pentru piele si proteinele din par. Ajuns in organism, are proprietati antimicrobiene.

S-a demonstrat ca femeile care au consumat ulei de cocos in perioada alaptarii au produs o cantitate mai mare de acid lauric in laptele matern si astfel s-a transmis copilului o rezistenta mai buna la anumite virusuri.

Alte ingrediente active:

Vitamina A: actiune antiradicali liberi, protejeaza tesuturile de degenerare.

Vitamina E: antioxidant natural.

Proprietati atunci cand este folosit in scop cosmetic :

 - fiind foarte hranitor, uleiul de cocos reduce semnificativ deshidratarea pielii

- este calmant si catifelant, calmeaza roseata pielii si senzatia de supraincalzire data de expunerea la soare

- hraneste si netezeste parul, dar il face si stralucitor si puternic

- constituie un ulei antipaduchi formidabil.

Daca este utilizat la fabricarea sapunurilor, le face moi si cu spuma lejera.

 

Este indicat pentru:

- pielea uscata, deteriorata, aspra si lipsita de elasticitate.

- parul cret si ondulat

- pentru par moale si tern, varfuri despicate

- masajul bebelusilor si copiilor

Se poate utiliza ca atare, in stare pura sau in compozitia anumitor preparate cosmetice fabricate in casa.

 

Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter