Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de dovleac presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 32,00 RON

Pret redus: 28,50 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 250ml (sticla)


OBS : este un produs pe care noi il folosim cu succes in propria bucatarie, inclusiv in ALIMENTATIA COPILULUI.

Identificare : Uleiul de dovleac presat la rece are o culoare rosu-rubiniu (privit printr-o sticla transparenta) dar turnat in strat subtire pe o suprafata de culoare alba, are o tenta de verde deschis. Are un gust placut de seminte crude de dovleac, vascozitate si aroma aparte cu usor gust de nuca.

Uleiul 100% natural din seminte de dovleac presat la rece, pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, este obtinut prin procedee mecanice din seminte de dovleac neprajite.

La fabricarea acestui ulei, nu s-au utilizat solventi, substante chimice sau tratamente termice.

Livrarea produselor catre dumneavoastra se face direct din depozitul producatorului, astfel este garantata calitatea exceptionala, prospetimea si rapiditatea in livrare.

Uleiul extravirgin de dovleac este foarte intalnit in bucataria din Austria, dar este originar din SUA. La noi in tara, se foloseste mai ales in zona Banat.

Semintele de dovleac (bostan) sunt o sursa importanta de minerale. Contin deasemenea Vitaminele E, A, B1, B2, K, C, tiamina, riboflavina, niacina, acid pantotenic, vitamina B-6 si folati, dar si minerale esentiale, precum cupru, mangan, potasiu, calciu, fier, magneziu, zinc si seleniu.

Uleiul de dovleac aduce un gust unic in salate, musaca si alte preparate culinare. Este un ulei 100% natural, presat la rece, bogat in acizi grasi polinesaturati (Omega 3, Omega 6 si Omega 9) si fitosteroli.

Este calmant si purifiant asupra sistemului digestiv. Este foarte benefic femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, avand efect remineralizant.

Complexul de acizi polinesaturati continut in uleiul dedovleac, are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, digestiv, endocrin şi nervos, imbunataţeste metabolismul grasimilor, curata organismul de substanţe nocive ( toxine, substanţe cancerigene, etc) si ajută la consolidarea imunitatii si intretinerea echilibrului hormonal normal.

Uleiul de dovleac in bucatarie :

- condimentarea preparatelor din cereale, orez, salate, paste, legume fierte, cartofi copti, piure de cartofi, supe, legume, mazare, fasole si linte.
- prepararea carnii si fasolelor uleiul de dovleac este mai bine pentru a fi adaugat la final, deoarece nu este stabil la temperaturi ridicate.
- este suficient de a se stropi cateva picaturi de ulei de dovleac, si gustul mancarii devine unic.
- uleiul de dovleac poate fi, de asemenea, adaugat la clatite, sosuri dulci pentru deserturi, precum si ca un aromatizant pentru toate produsele de copt.

Beneficii pentru sanatate :- trateaza cu succes afectiuni ale prostatei (adenomul de prostata)
- trateaza afectiuni hepatice si gastrice
- regleaza hipertensiunea arteriala si nivelul colesterolului (rau) din sange
- combate parazitii intestinali
- trateaza infectii ale tractului urinar la femei
- Regleaza funcţiile sistemului reproducator, normalizeaza spermatogeneza si ciclul ovarian
- recomandat pentru ateroscleroza si boli cardiace coronariene
- creste elasticitatea vaselor sangvine
- util in reglarea metabolismul grasimilor
- previne formarea calculilor biliari

Se foloseste si pentru uz extern si in scop cosmetic:

- previne imbatranirea prematura a pielii – fitosterolii saturati, vitaminele "tineretii " - A şi E, acidul linoleic protejeaza perfect pielea
- Enzimele din ulei de dovleac ajută pentru a curata pielea de un strat de celule keratinizate, moarte. Vitamina A (betacaroten) din compozitia uleiului, accelerează regenerarea pielii atunci cand acesta este folosit pentru masaj.

Se va pastra la loc intunecos, ferit de inghet, cu umiditate scazuta si temperatura de maxim 20 °C. 

Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.


Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter