Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Luminita Noptii presat la rece, 50 ml cu pulverizator (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

24,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 50 ml spray (sticla)

Obtinere : prin presarea la rece a semintelor plantei numita Luminita Noptii (denumita si Primula de Seara). Materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

Pulverizatorul il face foarte uror de aplicat, este recomandat celor care vor sa utilizeze acest ulei exclusiv in scop cosmetic. Riscul de a curge in geanta, pe langa dop este minim.

Este un ulei 100% natural, extra virgin si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos chimic sau aport termic.

Identificare : este un lichid gros uleios, culoare galben -> galben verzui , miros dulce si placut, patrunde usor in piele.

Uleiul din seminte de Luminita Noptii presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Luminita Noptii (sau Primula de Seara) - cu denumirea sa in latina “Oenothera biennis” , este o planta originara din America de Nord. Se gaseste in salbaticie dar este si cultivata pentru semintele sale deosebit de bogate in ulei cu proprietati multiple. Primula de Seara este cunoscuta in mod special pentru efectele sale benefice asupra sistemului hormonal feminin (menstruatie dureroasa, tulburari de menopauza ...)

Pentru uz intern (se recomanda consumul a o lingura / zi, in plus fata de un regim alimentar variat si sanatos) :

- unul din cele mai bogate uleiuri in Acid Gama Linoleic (AGL) - Omega 6, dar si in Vitamina E. AGL se transforma in organism in prostaglandine, cu actiune hidratanta si antiinflamatorie.

- scade hipertensiunea arteriala, favorizeaza fluxul sangvin si reduce riscul de tromboza.

- diminueaza sinteza de colesterol si protejeaza ficatul

- stimuleaza imunitatea organismului

- regleaza ciclul menstrual la femei si diminueaza simptomele premenstruale

- previne formarea pietrelor la rinichi

- rol de calmare a crampelor abdominale, previne retentia de apa in organism

- ajuta la prevenirea dar si la tratarea bronsitei

- se recomanda persoanelor care sufera de depresie, nervozitate

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati : acid linoleic (Omega 6) – aprox. 75 %, acid gama-linoleic (Omega 6) - 9 %

- acizi grasi mononesaturati - acid oleic (Omega 9) - aprox. 6 %

- acizi grasi saturati - acid stearic - 2 %, acid palmitic - 6%

Mai contine : Vitamina E, magneziu, fitosteroli

Proprietati pentru utilizarea in scop cosmetic :

- antirid si antioxidante, protejeaza pielea de imbatranirea prematura

- restructureaza fibrele de colagen

- hidrateaza pielea si o face extrem de elastica (datorita continutului de Acid gama-linoleic)

- calmeaza iritatiile pielii si o protejeaza impotriva factirilor de mediu agresivi (vant, soare, ger)

- calmeaza mancarimile de la nivelul pielii

- revitalizante si restructurante - regenereaza pielea, mentinand in acelasi timp elasticitatea

- reface unghiile

- reda frumusetea si stralucirea firului de par

Indicatii :

- ten matur, cu riduri

- ten sensibil (se poate folosi si in zona ochilor)

- piele ofilita si deshidratata

- ten cu probleme : eczeme, ten cuperozic, acnee

- par deshidratat, lipsit de stralucire

- unghii casante

 

Se poate folosi in stare pura (pe fata, corp, maini si picioare) ca ulei de masaj sau de baie. Se poate folosi si ca ingredient in produse cosmetice in casa (creme hidratante diverse). Se foloseste si ca masca de par. Se recomanda si folosirea lui dupa expunerea la soare (ca lotiune dupa-plaja).

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter