Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Macadamia presat la rece, 10ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

6,50 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 10ml (sticla)

Aceasta forma de ambalaj este dedicata celor care vor sa testeze utilitatea si beneficiile uleiului de macadamia pe piele sau pentru consum intern. Deasemenea, este foarte usor de luat in concediu, incape in orice poseta.

Obtinere : prin presarea la rece a nucilor de macadamia. Materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

Este un ulei 100% natural, extra virgin si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos chimic sau aport termic.

Identificare : este un lichid vascos suficient de uleios, culoare galben-verzui, miros placut care aduce a ulei de alune, la atingere este "uscat", patrunde usor in piele.

Uleiul de Macadamia presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Nucile de Macadamia - fructul arborelui de macadamia, cu denumirea sa in latina “Macadamia ternifolia” , care este originar din Estul Australiei. Nucile de macadamia sunt foarte bogate in proteine. Deasemenea, aduc un aport caloric semnificativ in organism (100 gr de nuci au mai mult de 700 KCal). Regasim astazi Macadamia si in alte tari, Kenya, Hawaii. In Africa de Sud se cultiva pentru nuci (se consuma crude sau prajite), dar si pentru prelucrarea lemnului care este de foarte buna calitate.

Pentru uz intern (se recomanda consumul a 10gr (o lingura) / zi, in plus fata de un regim alimentar variat) :

- prin continutul sau in acizi grasi nesaturati se reduc considerabil bolile de inima

- remediu pentru reflux gastro-esofagian

- ajuta la scaderea colesterolului rau din sange

- in timpul digestiei, uleiul de macadamia mentine echilibrul dintre Omega 6 si Omega 3 deja prezenti in organism.

- antioxidantii din compozitie (Vitamina E in principal) protejeaza organismul de radicalii liberi

- este stabil si la temperaturi inalte, dar daca dorim sa-l folosim in alimentatie, se recomanda folosirea sa in stare cruda

- anti-infectios, este foarte eficient impotriva problemelor respiratorii, urinare si biliare.

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati : acid linoleic (Omega 6) – aprox. 2 %

- acizi grasi mononesaturati - acid oleic (Omega 9) - aprox. 55 %, acid palmitoleic (Omega 7) - 22 %

- acizi grasi saturati - Acid palmitic - 8 %, acid stearic - 3%

Proprietati pentru utilizarea in scop cosmetic (cea mai raspandita utilizare):

- anti-deshidratare, compozitia de acizi grasi din acest ulei se apropie de compozitia sebuumului din piele

- catifeleaza si hraneste pielea in profunzime

- foarte penetrant, nu lasa nicio urma grasa pe piele

- cicatrizeaza, protejeaza si creeaza o stare de confort la nivelul pielii

- efecte pozitive in caz de vergeturi

- infrumuseteaza si reda stralucirea si vigoarea firului de par

- stimuleaza si favorizeaza cresterea parului

- protejeaza parul de radiatiile U.V. si de agresivitatea factorilor externi (frig, vant)

Indicatii :

- pentru piele deshidratata, uscata

- pentru ten cuperozic

- piele iritata, cu microfisuri, cicatrici fine

- pentru ten sensibil

- pentru vergeturi, pentru tulburari circulatorii

- ingrijirea picioarelor

- ingrijirea buzelor

- pentru par vopsit, par deteriorat

 

Se poate folosi in stare pura (pe fata, corp, maini si picioare) sau in combinatii cu uleiuri esentiale (grapefruit, fenicul) sau alte uleiuri vegetale (recomandat alaturi de ulei din germeni de grau, ulei de macese, unt de Shea), ca ulei de masaj. Este un ingredient valoros daca ne preparam singuri produse cosmetice in casa (creme hidratante diverse, uleiuri de masaj, balsamuri de par).

Pentru par, se foloseste ca masca hidratanta, se aplica pe toata lungimea firului de la radacina si se maseaza energic inclusiv pielea capului, apoi se acopera cu un prosop pentru 1-3 ore inainte de spalare.

!!! Atentie : nu se va folosi de catre persoanele alergice la nucile de macadamia.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter