Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Morcov, 50 ml

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

20,90 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 50 ml ( sticla )

Uleiul de morcov - este obtinut din radacina de morcov, si este macerat in baza ulei de susan.

Destinat exclusiv folosirii in scop cosmetic

Morcovul - bogat in betacaroten (precursor al vitaminei A), cu proprietati de revitalizare, hidratare si imbunatatire a aspectului pielii. Protejează pielea de efectele negative ale razelor UV, si ajută la incetinirea procesului de îmbatranire a pielii.

Uleiul de morcov este un extract de culoare aurie, ce are proprietati benefice asupra pielii datorita nivelului ridicat de carotenoizi pe care il contine. Carotenoizii sunt o clasa de antioxidanti usor de asimilat, ce protejeaza celulele umane de radicalii liberi - molecule de oxigen care ataca peretii celulelor sanatoase si reactioneaza cu grasimile polinesaturate. Acestia sunt produsi de o gama larga de poluanti de mediu, inclusiv razele ultraviolete .

Fara interventia antioxidantilor, daunele radicalilor liberi asupra structurii ai functiei membranelor celulare, duc la o imbatranire prematura, cancer si o serie de boli degenerative. Carotenoizii, atunci cand sunt aplicati local sau intern, reduc în mod direct efectele nocive ale razelor UV.

Morcovul contine peste 600 de carotenoizi identificati, facandu-l o sursa de antioxidanti de neegalat.

Produsele de plaja cu doar Beta–caroten (un carotenoid unic), desi ajuta, nu contin o gama larga de antioxidanti precum uleiul de morcov.

Folosire :
- se poate aplica pe piele in stare pura sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale preferate (ulei de in, ulei de susan, ulei de argan. etc.)

Se aplica direct pe gat, fata si decolteu si se maseaza pana la absorbtia completa

 !! Atentie : Se va pastra la loc intunecos si racoros.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter