Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Sofranel, 100ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

13,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 100ml (sticla)

Ingrediente: Ulei de sofranel (Carthamus Tinctorius),

Este 100% natural si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Identificare : este un lichid uleios, limpede, cu o culoare galben-pal si cu un miros destul de placut de seminte.

Uleiul de sofranel se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern in ameliorarea anumitor afectiuni.

Sofranelul face parte din aceeasi familie cu Floarea Soarelui.

Bogat in acizi grasi polinesaturati esentiali, uleiul de sofranel este o sursa naturala de Omega 6. Deasemenea, contine o cantitate insemnata de vitamina E.

Pentru un echilibru bun in organism, se recomanda consumul de ulei de Sofranel alternativ cu un alt ulei bogat Omega 3 cum ar fi uleiul de rapita sau de In.

Consumat zilnic, protejeaza sistemul cardiovascular, deoarece are o actiune de scadere a colesterolului rau din sange.

Are o aroma usoara de alune si este potrivit pentru dietele sarace in grasimi. Este indicat in special pentru persoanele care sufera de obezitate sau care sunt la cura de slabire.

Este eficient impotriva constipatiei - fiind un laxativ usor si nu cauzeaza nici un fel de iritare pentru tractul intestinal.

Proprietati :

- favorizeaza vaso-constructia vaselor de sange si lupta eficient impotriva cuperozei si rosetii

- restructurant si reparator, pastreaza elasticitatea pielii

- hidrateaza foarte bine suprafata pielii, atunci cand este folosit ca inlocuitor al cremei zilnice.

- antioxidant - previne imbatranirea prematura a pielii

- patrunde usor in piele

- protejeaza parul de radicalii liberi, "vinovati" de imbatranirea si degradarea acestuia

- hraneste parul si il protejeaza contra deshidratarii

Indicatii :

- pentru piele uscata si foarte uscata

- pentru ten cuperozic si predispus la acnee rosiatica

- pentru cearcane si pungile inestetice de sub ochi

- pentru ten matur si piele obosita

- pentru dureri musculare

- pentru persoanele care sufera de caderea excesiva a parului

- pentru par uscat si chiar foarte uscat (se foloseste ca o masca hidratanta de par)

Se poate folosi in stare pura, ca ulei de masaj eventual in combinatie cu alte uleiuri vegetale sau esentiale, dar si in compozitia unor creme preparate in casa. Tine cu succes locul unei creme de zi sau de noapte, nelasand nicio urma grasa pe piele.

Pentru par, se aplica pe toata lungimea firului, masandu-se in acelasi timp si scalpul, se infasoara in prosop pentru 30-45 minute inainte de samponare. Se recomanda aplicarea unui sampon usor, cat mai natural.

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de 18-20 °C.

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter