Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei din Samburi de Macese presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 39,90 RON

Pret redus: 36,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 100ml (sticla)

Este un ambalaj economic, util si pentru uz intern dar si pentru folosire in scop cosmetic.

Obtinere : prin presarea la rece a samburilor de macese (Rosa Mosqueta). Materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

Este un ulei 100% natural, extra virgin si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos chimic sau aport termic.

Identificare : este un lichid vascos suficient de uleios, culoare galben spre portocaliu , miros caracteristic de seminte proaspete. Patrunde usor in piele.

Uleiul de seminte de Macese presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Macesele - sunt fructele arbustului de maces (cunoscut si ca Rosa Mosqueta sau Wild Rose), cu denumirea sa in latina “Rosa affinis rubiginosa” , originar din Europa de Est, dar care acum este regasit din olin in america de sud, in special Chile (este cel mai mare producator si exportator de macese din lume). Are florile albe si roz, fructele sunt mici de culoare rosie si forma ovala, iar frunzele au un miros caracteristic de mere.

Pentru uz intern (se recomanda consumul a o lingura / zi, in plus fata de un regim alimentar variat si sanatos) :

- beneficiati de aportul concomitent al acizilor grasi nesaturati Omega 3, 6 si 9 (fiind unul din putinele uleiuri care le contine pe toate)

- aport de Vitaminele A si E

- util in caz de afectiuni hepatice, de rinichi, vezica urinara

- in cazuri de paraziti intestinali

- rol de mentinere a elasticitatii peretilor celulari

- previne arteroscleroza

- util in cazuri de intozicatii diverse, are si efect diuretic.

 

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati : acid linoleic (Omega 6) – aprox. 45 %, Omega 3 - 32 %

- acizi grasi mononesaturati - acid oleic (Omega 9) - aprox. 15 %

- acizi grasi saturati - acid stearic - 3%, acid palmitic - 5%

Mai contine : Beta-caroten, Vitamina C, Vitamina A, Vitamina E.

 

Proprietati pentru utilizarea in scop cosmetic (cea mai raspandita utilizare):

- cicatrizeaza, dar imbunatateste si aspectul cicatricilor mai vechi

- efect de regenerare, reduce ridurile premature (mai ales cele cauzate de foto-imbatranire)

- reda tonusul si aspectul natural al pielii

- incetineste procesul de imbatranire in profunzime a pielii

- promoveaza sinteza de colagen si contribuie astfel la prevenirea ridurilor

- amelioreaza disconfortul cauzat de hemoroizi.

 

Indicatii :

- in cazuri de cicatrici (cauzate de intervenii chirurgicale, accidente, etc.)

- prevenire si tratare vergeturi

- ten matur, cu riduri

- ten gras, acneic

- piele deschidratata, devitalizata

- eczeme, psoriazis

- cuperoza (ten cu roseata)

- femei insarcinate

- pentru piele sensibila, iritata

 

Se va aplica pe zonele cu probleme (arsuri, vergeturi, cicatrici) de trei ori pe zi, timp de 3 saptamani (intensiv), apoi se reia peste 2 luni. Cu cat cicatricea este mai noua, cu atat rezultatele sunt mai bune.

Se poate folosi in stare pura (pe fata, corp, maini si picioare) sau in combinatii cu uleiuri esentiale (lavandina, rozmarin, arbore de ceai) sau alte uleiuri vegetale pentru o penetrate mai buna a pielii.

Se poate folosi si ca ingredient in produse cosmetice in casa (creme hidratante diverse). Se poate prepara din acest minunat ulei si diverse masti de fata pe baza de argila.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter