Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei din samburi de struguri presat la rece, 50ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

11,90 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 50ml (sticla)

Identificare : Uleiul din seminte de struguri presat la rece are o culoare galben-verzui, un miros usor de struguri si un gust dulceag-neutru.
Uleiul 100% natural din samburi de struguri presat la rece, pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, este obtinut prin procedee mecanice, din samburi de struguri de foarte buna calitate. 

La fabricarea acestui ulei, nu s-au utilizat solventi, substante chimice sau tratamente termice.

Livrarea produselor catre dumneavoastra se face direct din depozitul producatorului, astfel este garantata calitatea exceptionala, prospetimea si rapiditatea in livrare.

Ambalat in sticla de culoare inchisa, el isi mentine prospetimea un timp mai indelungat, se previne oxidarea si se asigura o valoare nutritiva maxima.

Semintele de struguri contin in jur de 10% ulei, deci pentru extragerea unui litru de ulei este necesara o cantitate de aproximativ 10kg samburi de struguri.
Contine o cantitate importanta de Omega 6, tocoferoli, si compusi fenolici. Acestia reprezinta antioxidanti puternici, care fac din acest ulei un produs excelent in lupta impotriva radicalilor liber si imbatranirii celulare.
Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si unele minerale: zinc, cupru, seleniu. Dar, mai presus de toate, contine asa-numitele procianidine (prescurtat Opc), care sunt un agent anti-imbatranire de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C.
Este recomandata folosirea sa in bucatarie in stare cruda, pentru a nu-si pierde proprietatile. Se poate folosi la salate diverse si la multe tipuri de mancare ce nu presupun prajire.

Beneficii pentru sanatate (se recomanda 2 -4 linguri / zi, in plus fata de un regim alimentar adecvat) :

- contribuie la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului
- previne aparitia bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, fragilitatea vasculară sau arterita)
- previne apariţia tulburărilor circulatorii : hipertensiune arterială şi tensiunea arterială oscilantă
- s-au facut studii din care rezulta o incidenta scazuta a bolii Alzheimer la persoanele care consuma regulat ulei din samburi de struguri
- purificator pentru ficat, poseda si proprietati diuretice
- imbunatateste circulatia de la nivelul vaselor de sange din ochi, prin urmare se imbunatateste semnificativ vederea
- previne aparitia hemoroizilor si varicelor
- persoanelor cu deficiente de imunitate, datorita continutului de zinc, cupru, seleniu, vitamina E , F si procianidine. Acestea ajuta la cresterea imunitatii. Se recomanda cura de 25gr ulei / zi
- recomandat persoanelor care sufera de reumatism
- mentinerea echilibrului hormonal la femei, previne si aparitia menopauzei premature

Uleiul din seminte de in se foloseste si pentru uz extern si in scop cosmetic:

In stare pura sau amestecat cu uleiuri esentiale sau alte uleiuri vegetale se poate folosi ca o crema de zi sau noapte sau ulei de masaj. Este un ulei non-gras, care patrunde foarte usor in piele – este unul din cele mai folosite uleiuri pentru masaj.
Intretine si hraneste firul de par – se recomanda aplicarea lui pe par inainte de spalare si infasurarea parului intr-un prosop pentru cat mai mult timp posibil.
Deasemenea, uleiul din samburi de struguri este eficient impotriva acneei.
Este o alternativa minunata la cremele obisnuite, mai ales la cele conventionale. Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa, ci catifelata si profund hidratata. In plus, in mod esential, restabileste elasticitatea pielii.
Poate substitui si serum-ul care se aplica inainte de crema hidratanta (se masează fata, fruntea şi gâtul cu două - trei picături de ulei din sâmburi de strugure)

Indicatii:
- pentru ingrijirea pielii mature si deteriorate
- foarte hrănitor, hidrateaza profund pielea uscata
- calmeaza si repara pielea iritata
- amelioreaza eficient arsurile usoare
- pentru parul fin, uscat si deteriorat
- intra in compozitia diverselor scrub-uri pentru corp
- ajută la lupta împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de max 20 °C. Dupa deschidere, se va pastra la frigider. 

Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.


Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter