Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Jojoba presat la rece

Uleiul de jojoba este un ulei Natural, este obtinut prin procedee mecanice de presare la rece. ulei de jojoba

Este un excelent tratament pentru piele, unghii, par, dar se poate folosi cu succes si ca demachiant.  Se absoarbe usor in piele, hidrateaza si este un bun emolient. Nu lasa urme grase pe piele.

Este ideal pentru tenul sensibil, matur, gras dar si uscat. Se preteaza foarte bine pentru aplicarea in zona din jurul ochilor. Recomandata si barbatilor pe post de after-shave.

Se poate folosi in stare pura, ca o veritabila crema hidratanta de zi sau de noapte. Este si o baza de masaj ideala.  Se poate combina si cu alte uleiuri vegetale, in diverse proportii in functie de necesitati, dar si cu uleiuri esentiale 100% pure si naturale.  

Deasemenea, se poate folosi cu succes in prepararea unor retete de produse cosmetice "de casa".

Uleiul de jojoba reduce productia de sebum in cazul parului gras si revitalizeaza parul uscat si fragil. Acest ulei previne dar si inlatura matreata. 

Pentru ingrijirea parului se poate prepara o masca excelenta, din ulei de jojoba si ulei esential de salvie. Se maseaza pielea capului si se intinde pe par de la radacina la varf. Se infasoara parul apoi in prosop si se lasa sa actioneze cat mai mult timp (peste noapte daca este posibil).

 

6 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter