Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Ulei de Mustar

Ulei extras din boabe de mustar de cea mai buna calitate.
Uleiul de mustar este foarte folosit in India, cu o utilizare variata, atat in bucatarie cat si in cosmetica. Extrem de eficient in cazuri de reumatism, amelioreaza extrem de rapid simptomele. Folosit in bucatarie, are o aroma usor picanta si imbunatateste gustul alimentelor.

Efect de reducere a riscului de boli cardio-vasculare.

Uleiul de mustar poate fi utilizat atat in bucatarie, cat si in cosmetica. Acesta ofera o aroma usor picanta alimentelor si preparatelor alimentare, iar in scop medical si cosmetic, este util pentru reducerea diverselor afectiuni.

2 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator

2 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter