Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,

Zahar de Cocos, 500 gr

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

18,70 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 500 gr

Obtinere : zaharul de cocos, se obtine prin condensarea nectarului florilor de cocos. Nectarul dulce se evapora la rece, pana se obtine o pasta de tip "caramel", cu consistenta groasa. Caramelul este astfel uscat, apoi se macina pentru a se obtine minunatul zahar brun, nerafinat, cu aroma profunda de caramel.

Gustul subtil, este asemanator zaharului brun, dar cu o aroma mai profunda de caramel. In plus, este mult mai sanatos, in plus continand si : potasiu, magneziu, zinc, fier, si vitamine B1, B2, B3, B6, Vitamina C, aminoacizi. Este un inlocuitor perfect pentru orice tip de zahar, inclusiv pentru zaharul din trestie de zahar.

NU contine conservanti, antiaglomeranti sau alte substante chimice.

Este dulce, 1 lingura zahar de cocos = 1 lingura zahar brun obisnuit. Avantajul este insa ca are un indice glicemic mic (Ig = 35 fata de 60-65 cat are zaharul alb), potrivit si pentru persoanele care sufera de diabet zaharat (cereti sfatul doctorului dumneavoastra inainte de a consuma acest produs).

Se poate folosi ca orice tip de zahar, pentru indulcirea cafelei, ceaiului si pentru orice tip de preparat dulce, piureuri, bauturi. Nu afecteaza gustul sau textura preparatelor.

Un zahar cu indice glicemic scazut asa cum este zaharul de cocos, este cea mai buna sursa naturala de energie pentru rezistenta.

Zaharul din floare de nuca de cocos este bogat in anti-oxidanti Antioxidantii sunt de obicei gasiti in fructe si legume. Funcția lor este de a preveni degenerarea celulelor, din cauza varstei, poluarii, infectii ...

Datorita beneficiilor sale, se poate utiliza si pentru tratamente cosmetice, de ex. pentru exfoliere, pentru indepartarea impuritatlor de pe piele.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece, boabele si semintele diverse, faina si pulberile din fructe si seminte.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter