Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse

Conditii de returnare a produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC URSTEMAL SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare include si cheltuielile de transport (nu si transportul retur) . Nu se accepta pentru returnare , produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii, iar daca anumite produse nu corespund pot fi refuzate. Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii.
Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.

Va multumi pentru intelegere si va asiguram de tot sprijinul nostru, pentru ca in final sa fiti un client foarte multumit de serviciile noastre.

Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter