Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online www.uleiurinaturale.com

Definitii :
Acest site este intretinut si administrat de firma SC URSTEMAL SRL - Piatra Neamt , denumita in continuare Furnizor.
SC URSTEMAL SRL este persoana juridica romana , cu sediul social in localitatea Piatra Neamt, str. George Cosbuc, nr.2, jud. Neamt si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J27/687/2012 , cod fiscal RO 30748934.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.uleiurinaturale.com, va fi denumita Client.

www.uleiurinaturale.com este un magazin on-line, proprietate a firmei SC URSTEMAL SRL si orice articol din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website.
Fotografiile de pe site, nu creaza obligatii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.
Folosirea, (vizitarea si/sau cumpararea produselor) site-ului www.uleiurinaturale.com, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Firma SC URSTEMAL SRL, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cand se acceseaza acest capitol de pe site (termeni si conditii), se parcurge varianta cea mai noua a acestui contract.
Inregistrarea dumneavoastra, ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit , privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Copyright :

Intregul continut al acestui site, www.uleiurinaturale.com (scripturi, programe, produse, imagini, texte, elemente de grafica WEB, si alte date) este proprietatea SC URSTEMAL SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC URSTEMAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC URSTEMAL SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, precum si pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC URSTEMAL SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC URSTEMAL SRL (prin intermediul site-ului www.uleiurinaturale.com) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de preluare si livrare comenzi online
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul de a nefurniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii catre dumneavoastra.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar serviciilor de curierat si Posta Romana (nume, prenume, adresa, telefon) in scopul livrarii comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC URSTEMAL SRL, mun. Piatra Neamt, str. George Cosbuc, nr. 2, bl, A3, ap. 14, judet Neamt sau in format electronic la adresa de email: contact@uleiurinaturale.com.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre SC URSTEMAL SRL catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului.
Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul oricand de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a SC URSTEMAL SRL la adresa:contact@uleiurinaturale.com

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil in scris la adresa de email mentionata anterior sau telefonic la nr. 0732185674.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului www.uleiurinaturale.com a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor (sectiunea comentarii) si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi asuma dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist,etc), potential daunatoare sau comentarii negative. Cu toate acestea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
SC URSTEMAL SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

SC URSTEMAL SRL. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a "Termenilor si conditiilor”.
SC URSTEMAL SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.uleiurinaturale.com, sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete . Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC URSTEMAL SRL (administratorul acestui site) are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator ( adresa de e-mail ) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Promotii , concursuri, reduceri

Promotiile , concursurile si reducerile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de SC URSTEMAL SRL in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii sau reduceri comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile / reducerile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din pretul produselor + taxele de livrare, in cazul in care acestea se aplica. In cazul in care solicitati o livrare speciala in alta zona geografica decat cea in care ne desfasuram activitatea, va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare.
Comenzile vor fi livrate prin curier, taxele de livrare le regasiti in sectiunea " Livrare si plata de pe acest site.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului (in afare de cele afisate pe site in momentul efectuarii comenzii). In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la contact@uleiurinaturale.com sau telefonic la : 0732 / 185.674

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
SC URSTEMAL SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare , produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii,iar daca anumite produse nu corespund pot fi refuzate.Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii.
Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.

Legaturi

Site-ul www.uleiurinaturale.com poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse.
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, SC URSTEMAL SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Conditii legale

SC URSTEMAL SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.uleiurinaturale.com SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.uleiurinaturale.com VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Piatra Neamt.

Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter