Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse
Ulei de Argan presat la rece, 500ml (ambalaj sticla )

Ulei de Argan presat la rece, 500ml (ambalaj sticla )

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 118,00 RON

Pret redus: 107,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 500 ml (ambalaj din sticla)

Varianta aceasta de ambalaj, este dedicata saloanelor de infrumusetare, fiind un ambalaj economic la un pret foarte avantajos. Bineinteles ca nu strica sa aveti si acasa un ulei de argan in ambalaj mai mare.

Identificare : Aspectul uleiului de argan este limpede, de o culoare galben deschis – galben, cu un miros dulce, agreabil.

Uleiul 100% natural din argan presat la rece, pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, este obtinut prin procedee mecanice, din boabe de argan, atent selectionate. Tara de origine este Maroc, iar materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

La fabricarea acestui ulei, nu s-au utilizat solventi, substante chimice sau tratamente termice.
Etapele procesului de fabricare a uleiului de argan presat la rece : sortare si curatare boabe de argan / presare la rece / filtrare etapa 1 / decantare / filtrare prin hartie “sugativa” / imbuteliere / etichetare.

Producatorul foloseste o metoda ultramoderna de extractie / presare astfel se obtine un ulei de o calitate exceptionala si in conditii de siguranta, oferind toate garantiile pentru consumatorul final.
Livrarea produselor catre dumneavoastra se face direct din depozitul producatorului, astfel este garantata calitatea exceptionala, prospetimea si rapiditatea in livrare.

Este unul din cele mai cautate si mai pretioase uleiuri si este folosit atat in cosmetica (cea mai raspandita utilizare) dar si pentru consum intern – sortimentele de ulei de argan indicate si pentru alimentatie, au specificat acest lucru.

Este un ulei obtinut prin presare la rece a fructelor arborelui de argan (stiintific numit Argania spinosa), un arbore care se regaseste doar in Maroc, indeosebi in partea de Sud-Vest.

Uleiul pe care il puteti cumpara din magazinul nostru este extravirgin.

Compozitia uleiului de argan :

- acizi grasi polinesaturati 31---33%

- acizi grasi mononesaturati 45---47%

- acizi grasi saturati : Acid palmitic - 13,40% si acid stearic - 6,00 %

- tocoferoli = antioxidanti naturali : Vitamina E

- steroli si compusi fenolici

Este un ulei pretios, indicat mai ales in cazuri de piele foarte uscata, matura dar si pentru cea sensibila.

Deasemenea, folosit pentru consumul intern protejeaza excelent sistemul cardio-vascular.

Proprietati ale uleiului de argan cu folosinta cosmetica :

- anti-age si antioxidante : efect de combatere a efectelor de imbatranire a pielii si neutralizeaza radicalii liberi

- foarte hranitor si cicatrizant : uleiul de argan este foarte eficient pentru pielea crapata, cu arsuri, acnee, cicatrici si varicela

- catifelare si fermitate : se reface supletea si elasticitatea pielii

- estompeaza ridurile fine si are efect de netezire pentru ten adanc ridat

- intensifica procesul natural al pielii de a produce colagen

- protectie pentru piele : se protejeaza pielea de efectele agresive ale factorilor externi (vant, soare, frig)

- intareste unghiile fragile

- da stralucire si luciu parului tern si obosit

- patrunde foarte usor in piele si nu lasa nicio urma grasa. Se poate folosi cu succes ca baza de machiaj

Indicatii :

- ten matur si lipsit de tonus

- piele devitalizata

- piele deshidratata si uscata

- piele crapata si / sau cu arsuri

- pentru piele cu cicatrici cauzate de acnee sau varicela

- pentru par uscat, cu matreata sau lipsit de stralucire

- ca tratament impotriva caderii parului

- in tratamentul unghiilor fragile

Cum se poate utiliza uleiul de argan :

- se poate folosi simplu, pe piele sau par dar si in combinatii cu alte uleiuri vegetale sau esentiale. Deasemenea, din uleiul de argan se pot prepara foarte multe creme hidratante in casa (creme de zi sau de noapte, creme de corp, maini sau picioare). Este cel mai versatil ulei folosit in cosmetica. In cazul tratamentelor pentru par, se poate folosi in stare pura, ca o masca, cu aproximativ 30-60 minute inainte de spalarea parului cu sampon. Deasemenea, pentru o piele catifelata, se pot adauga cateva picaturi de ulei de argan in apa de baie, alaturi de cateva picaturi din uleiul esential preferat. 

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de 15 - 20 °C. 
Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Iti recomandam si:

Ulei de susan presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei de susan presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Pret normal: 32,50 RON

Pret redus: 29,50 RON

Ulei esential de Lavandina, 10 ml

Ulei esential de Lavandina, 10 ml

6,50 RON
Ulei de Migdale dulci presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei de Migdale dulci presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Pret normal: 58,00 RON

Pret redus: 55,00 RON

 
Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter