Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse
Ulei de in presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei de in presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Disponibilitate: In stoc

24,80 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 500ml (sticla)

Uleiul natural din seminte de in presat la rece, pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, este obtinut prin procedee mecanice din seminte de in de buna calitate.

La fabricarea acestui ulei nu s-au utilizat solventi, substante chimice sau tratamente termice.
Etapele procesului de fabricare a uleiului de in presat la rece : sortare seminte / presare la rece / filtrare 3D / decantare / imbuteliere / etichetare. In procesul de fabricatie se utilizeaza o metoda inovatoare de filtrare, printr-o matrice 3D, prin care se elimină cu succes toate elementele constitutive amare.

Livrarea produselor catre dumneavoastra se face direct din depozitul producatorului, astfel este garantata calitatea, prospetimea si rapiditatea in livrare.

Dintre toate uleiurile culinare, acesta are cea mai mare cantitate de Omega 3, iar acest lucru ii da un rol foarte important în metabolismul colesterolului si formarea membranei celulare .

Beneficii pentru sanatate (se recomanda 1 -2 linguri / zi, in plus fata de un regim alimentar adecvat) :

- calmant si antiinflamator in inflamatiile tractului digestiv
- previne hemoroizii si tulburarile diverticulare si litiaza biliara
- scade nivelul de colesterol "rau" din sange
- favorizeaza arderea grasimilor
- controleaza tensiunea arteriala, reduce riscul bolilor cardiovasculare
- in componenta uleiului de in intra si lignanii, substante cu puternice proprietati antioxidante, anticancerigene, antivirale si antibacteriene.
- are efecte benefice in tratamentul contra constipatiei, fiind un excelent laxativ natural
- previne cancerul de piele, de prostata, san, plaman, colo-rectal
- previne infertilitate masculina si feminina prin eliminarea excesulul de hormoni la nivel digestiv
- mareste cantitatea de serotonina in creier si ne confera o stare de bine
- are afecte benefice in tratarea ulcerului gastric si duodenal
- imbunatateste absorbtia Calciului
- imbunatateste functiile cerebrale
- amelioreaza simptomele sindromului premenstrual
- stimuleaza sinteza colagenului din piele, aceasta devenind mai elastica si mai supla.
- ajuta la remedierea problemelor de deficit de atentie si hiperactivitate ( datorita continutului de lecitina).

Nu se va folosi decat in stare cruda si se asezoneaza foarte bine alaturi de legume proaspete in salate, alaturi de branza proaspata de vaci sau langa cartofi.

Uleiul din seminte de in se foloseste si pentru uz extern si in scop cosmetic:

- datorita continutului de Vitamina E, atunci cand este folosit pe piele ajuta la tratarea arsurilor superficiale si a eczemelor
- uleiul din seminte de in hidrateaza foarte bine pielea uscata si ii reda stralucirea naturala.

Fiind bogat in acid linoleic reduce ridurile fine, iar proprietatile antiinflamatorii ajuta la tratarea unor afectiuni ca acneea, rozaceea.

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de 15 - 20 °C. Dupa deschidere, se va pastra la frigider. 
Nu este recomandat femeilor insarcinate si care alapteaza.

Recomandat : pentru vegetarieni, vegani si pentru toate tipurile de mancare de tip “raw food” – mancare cruda.

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Iti recomandam si:

Ulei din samburi de struguri  presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei din samburi de struguri presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

67,90 RON
Ulei esential de Ienupar, 10 ml

Ulei esential de Ienupar, 10 ml

6,70 RON
Ulei de Canepa presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei de Canepa presat la rece, 500ml (ambalaj sticla)

Pret normal: 37,90 RON

Pret redus: 35,80 RON

 
Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter