Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse
Ulei de Jojoba presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Ulei de Jojoba presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

35,90 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 50ml (sticla)

Obtinere : ulei obtinut prin presare la rece a semintelor de Jojoba. Materia prima provine din surse sigure, nepoluate.

Este 100% natural si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Este un lichid uleios vascos, cu o culoare galben deschis, miros dulce, de legume si usor de nuci.

 

Este rapid absorbit in piele si nu lasa nicio urma grasa.

Uleiul de Jojoba presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi exclusiv pentru uz cosmetic. 

Compozitia acestui ulei este destul de diferita fata de alte uleiuri vegetale iar proprietaile lui sunt remarcabile.

Compozitia este similara sebuum-ului uman si de aceea este un ulei ideal pentru corp si par.

 

Proprietati cosmetice :

- protejeaza foarte bine pielea de deshidratare

- hraneste in profunzime pielea, se absoarbe bine si nu lasa urme grase pe suprafata pielii

- regleaza secretia de sebum de la nivelul pielii

- are proprietati calmante

- mentine elasticitatea si flexibilitatea pielii prin activarea metabolismului elastinei

- efect de regenerare si de anti-imbatranire

- reduce productia de sebum in cazul parului gras

- revitalizeaza parul uscat si fragil

- hraneste parul si ii reda stralucirea naturala

 

Indicatii

- ten uscat, foarte uscat, deshidratat si sensibil

- ten gras si mixt

- ten acneic

- pentru piele cu probleme : psoriazis, eczeme

- ten matur cu inceput de riduri

- in masajul bebelusilor si copiilor mici

- se poate folosi si ca demachiant, hidratand in paralel pielea

- hidrateaza pielea dupa epilare

- pentru par gras, par uscat.

 

Se poate folosi in stare pura, ca o veritabila crema hidratanta de zi sau de noapte. Este si o baza de masaj ideala. Recomandata si barbatilor pe post de after-shave.

Se poate combina si cu alte uleiuri vegetale, in diverse proportii in functie de necesitati, dar si cu uleiuri esentiale 100% pure si naturale.

Deasemenea, se poate folosi cu succes in prepararea unor retete de produse cosmetice "de casa".

Pentru ingrijirea parului se poate prepara o masca excelenta, din ulei de jojoba si ulei esential de salvie. Se maseaza pielea capului si se intinde pe par de la radacina la varf.  Se infasoara parul apoi in prosop si se lasa sa actioneze cat mai mult timp (peste noapte daca este posibil).

 

 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter