Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse
Ulei de Ricin presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Ulei de Ricin presat la rece, 100ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

9,30 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 100ml (sticla)

Obtinere : prin presare la rece a semintelor de ricin. 

Este 100% natural si extra-pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Identificare : are aspect uleios destul de vascos, culoare incolora cu tenta de galben si miros putin perceptibil.

Uleiul de ricin presat la rece pe care il puteti cumpara din magazinul nostru, se poate folosi atat pe piele, par si unghii, dar si pentru consum intern pentru ameliorarea anumitor afectiuni.

Ricinul, cu denumirea sa in latina “Ricinus communis” (denumit popular si “Palmierul lui Hristos”), este cultivat in special in zonele tropicale, cu precadere in Africa si Asia de sud.

Este un laxativ foarte bun si deasemenea un purgativ. Deasemenea, este indicat in caz de toxinfectie alimentara, avand efect de curatare a sistemului digestiv.

Uleiul de ricin este un ulei vegetal natural care poseda o multitudine de virtuti extraordinare pentru par, piele si unghii.

El este intalnit in multe preparate medicamentoase dar si cosmetice.

In India, acest ulei este utilizat pentru a ameliora articulatiile inflamate si pentru a stimula lactatia – se maseaza sanii proaspetelor mame.

Compozitia in acizi grasi :

- acizi grasi polinesaturati sau Vitamina F : Omega 6 – aprox. 5%

- acizi grasi mononesaturati - acid ricinoleic (aprox. 80%), acid oleic (Omega 9) ( aprox. 4%)

- acizi grasi saturati - Acid palmitic (1%), acid stearic (1,5%)

** Acidul ricinoleic este responsabil in mod pozitiv de actiunea laxativa a acestui ulei, precum si de actiunea benefica in tratamentul anumitor afectiuni ale pielii : acnee, dermatita, infectii fungice, inflamatii.

Cea mai frecventa utilizare a uleiului de ricin este aplicarea lui pe piele. Se recomanda amestecarea cu alt ulei vegetal, de exemplu ulei de argan, mai ales atunci cand este folosit pe pielea copiilor.

Proprietati :

- amelioreaza anumite afectiuni ale pielii, prin efetul calmant si cicatrizant

- eficient impotriva petelor maronii de pe maini si fata

- previne inmultirea microbilor, astfel are efect antimicrobian purificator

- este foarte moale si trateaza iritatia ochilor

- intareste parul, unghiile si genele

- rehidrateaza parul deteriorat, mai ales parul vopsit si decolorat foarte des

Indicatii :

- piele deteriorata cu microfisuri si crapaturi

- pentru piele iritata si chiar piele sensibila

- pentru piele infectata, acnee,

- este un foarte bun demachiant

- pentru masaj anticelulitic, in combinatie cu ulei de migdale dulci (2 parti ulei ricin si 8 parti ulei migdale dulci)

- pentru regenerarea parului, caruia ii confera volum

- pentru par uscat, tern si lipsit de stralucire (se aplica ca o masca si se acopera cu prosop pentru 1-2 ore inainte de spalarea parului, chiar si toata noaptea daca este posibil)

- pentru varfuri despicate si in caz de cadere a parului

- pentru unghii casante si moi

- pentru gene si sprancene, carora le favorizeaza cresterea (se aplica in fiecare seara cu o perie de rimel)

 

 Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter