Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse
Ulei de Sofranel, 500ml (ambalaj sticla)

Ulei de Sofranel, 500ml (ambalaj sticla)

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

30,00 RON

Info

Costul transportului :                                                                  
14,5 lei ( LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 150 lei)              

Comenzi telefonice                                                                                                  

luni - sambata 08:00 - 20:00 si duminica 08:00 - 14:00.                                  

Telefon: 0732 185 674                     Livrare in 24-48 ore.

Descriere

Prezentare : 500 ml (sticla)

Ingrediente: Ulei de sofranel (Carthamus Tinctorius),

Este 100% natural si pur, nerafinat, fara coloranti, conservanti sau parfumuri, obtinut fara niciun adaos termic sau chimic.

Identificare : este un lichid uleios, limpede, cu o culoare galben-pal si cu un miros destul de placut de seminte.

Uleiul de sofranel se poate folosi atat pentru uz cosmetic dar si pentru consum intern in ameliorarea anumitor afectiuni.

Este bogat in acizi grasi polinesaturati esentiali. Uleiul de sofranel este o sursa naturala de Omega 6 si de o cantitate insemnata de vitamina E.

Pentru un echilibru bun in organism, se recomanda consumul de ulei de Sofranel alternativ cu un alt ulei bogat Omega 3 cum ar fi uleiul de rapita sau de In.

Consumat zilnic, protejeaza sistemul cardiovascular, deoarece are o actiune de scadere a colesterolului rau din sange.

Este indicat in special pentru persoanele care sufera de obezitate sau care sunt la cura de slabire.

Eficient impotriva constipatiei - este un laxativ usor si nu cauzeaza nici un fel de iritare pentru tractul intestinal.

Proprietati :

Favorizeaza vaso-constructia vaselor de sange si lupta eficient impotriva cuperozei si rosetii.

Pastreaza elasticitatea pielii, previne imbatranirea prematura a tenului si hidrateaza foarte bine suprafata pielii.

Patrunde usor in piele.

Protejeaza parul de radicalii liberi, "vinovati" de imbatranirea si degradarea acestuia. Hraneste firul de par si il protejeaza contra deshidratarii.

Indicat pentru piele uscata si foarte uscata, pentru tenul cuperozic si predispus la acnee rosiatica, in caz de cearcane si pungi inestetice de sub ochi.

Hidrateaza tenul matur si pielea obosita.

Este folosit la masaj pentru calmarea durerilor musculare.

Opreste caderea excesiva a parului si hidrateaza parul uscat (se foloseste ca o masca de par).

Se poate folosi in stare pura, ca ulei de masaj eventual in combinatie cu alte uleiuri vegetale sau esentiale, dar si in compozitia unor creme preparate in casa. Tine cu succes locul unei creme de zi sau de noapte, nelasand urme grase pe piele.

Pentru par, se aplica pe toata lungimea firului, masandu-se in acelasi timp si scalpul, se infasoara in prosop pentru 30-45 minute inainte de samponare.

Se va pastra la loc intunecos, cu umiditate scazuta si temperatura de 18-20 °C. 

Informatiile pe care le veti regasi pe acest site nu reprezinta opinii medicale, ci au scop informativ. Va rugam cereti sfatul medicului in cazul in care va confruntati cu probleme de sanatate si sa va informati temeinic inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar, asa cum sunt si uleiurile presate la rece.

Iti recomandam si:

Ulei de dovleac presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

Ulei de dovleac presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

Pret normal: 32,00 RON

Pret redus: 28,50 RON

Ulei de Argan presat la rece, 100ml (ambalaj sticla )

Ulei de Argan presat la rece, 100ml (ambalaj sticla )

37,90 RON
Ulei de Ricin presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

Ulei de Ricin presat la rece, 250ml (ambalaj sticla)

14,40 RON
 
Distribuie pe:
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter