Magazin online uleiuri naturale presate la rece
Bine ai venit,
Comenzi telefonice: 0732.185.674
Cosul meu
0 produse

Ulei de Sofranel presat la rece

Ulei de sofranel presat la rece - obtinut prin presarea mecanica a semintelor de sofranel.ulei de sofranel

Un ulei cu multiple beneficii nutritionale, bobat in acid Omega 6, Vitaminele E si K.

Se recomanda consumarea sa in stare cruda - salate, maioneze, marinate.

Este util in cure de slabire sau obezitate, deoarece este un ulei cu un nivel redus de grasimi.

Scade colesterolul rau din sange, protejeaza sistemul cardiovascular, consolideaza membranele celulare, detoxifica ficatul, regleaza si ajuta la scaderea glicemiei. Deasemenea ajuta la reglarea ciclurilor menstruale.

Uleiul de sofranel utilizat in scop cosmetic.

Recomandat pentru probleme ale pielii, cum ar fi ten uscat si sensibil, cicatrici, riduri, acnee. Intra usor in piele si nu lasa urme grase.

Hraneste parul uscat, da stralucire si protejeaza parul vopsit.   Se aplica ca o masca pe toata lungimea firului de par, masandu-se in acelasi timp si scalpul. Se lasa sa actioneze timp de 30-45 minute inainte de samponare.

7 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator

7 Articol(e)

pe pagina

Seteaza descrescator
Comenzi si suport
0732.185.674
Comenzi telefonice
L - S: 0900 - 1900
Ramai informat cu ultimele noutati de la noi. Aboneaza-te la newsletter